Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Απόφαση Δικαστηρίου Ελλάδος Για το INFINii Commerce (Όλη η Υπόθεση!)

 drop-shipping.gr



Ίσως άκουσες κάποια κακά ή αρνητικά σχόλια για το INFINii και για αυτούς που πρώτοι ξεκίνησαν να εκπαιδεύουν χιλιάδες Έλληνες πάνω στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Drop Shipping από το 2013.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να δώσουμε ένα τέλος σε όλα αυτά!

Χρονικά, το φθινόπωρο του 2016 ξεκίνησε μία ανηλεής και συνεχή συκοφάντηση από ένα πρώην μέλος που όπως χιλιάδες έτσι και αυτός από εδώ ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα, τον Γεώργιο Καραμαλίκη (George Karamal)

Eνώ αρχικά τον Ιούνιο του 2016 μας ευχαρίστησε για την όποια συνεργασία είχαμε μέχρι τότε, δήλωσε την αποχώρησή του και την αφοσίωσή του στα e-Commerce μαγαζιά του. Τον συγκεκριμένο κύριο προσωπικά εμπιστεύτηκα, τον ανέδειξα σε Πανελλαδικά εταιρικά μας γεγονότα (Δες Εδώ), είχε άμεση επικοινωνία μαζί μου και πρόσβαση στο κλειστό κύκλο συνεργατών μου στο INFINii Ελλάδας-Κύπρου, της μεγαλύτερης Ελληνικής κοινότητας στο e-Commerce. Προσωπικά τον στήριζα, του έδινα μεγάλη online προβολή και τον σύστηνα προσωπικά ως έμπειρο εκπαιδευτή μας σε ανθρώπους που με προσέγγιζαν για να ξεκινήσουν στο INFINii. Ίσως ήσουν ένας από αυτούς! Σου ζητώ ταπεινά συγνώμη για αυτό.

Τις επόμενες ημέρες είδαμε προς έκπληξή μας ότι ήδη είχε ετοιμάσει και πουλούσε "coaching" και "εργαλεία" eBay lister, tracking ως "eCommerce Expert". Πράγμα που δεν απαγορεύεται φυσικά, αλλά ήρθε σε αντίθεση με την αρχική παραπάνω δήλωσή του. Αυτό που πραγματικά ξεκίνησε να μας απασχολεί, εμένα σαν υπεύθυνο ανάπτυξης του INFINii στην Ευρώπη αλλά και την Ελληνική δικαιοσύνη αργότερα, ήταν η δημόσια συκοφάντηση και δυσφήμιση του INFINii, των συνεργατών μας, του προσώπου μου αλλά και της γυναίκας μου Κατερίνας Χατζησάββα! Και όχι μόνο αυτό αλλά απείλησε σε προσωπικά μηνύματα προς τους συνεργάτες μου, εμένα και τη γυναίκα μου να “καταστρέψει” το INFINii, την προσωπική μου δουλειά και όλων όσων μας έχουν εμπιστευτεί. Πράγμα αστείο, αλλά αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι. Όταν σου απειλούν ευθέως όχι μόνο τη δουλειά που με κόπο και χρόνια έχτισες, αλλά τους ανθρώπους που σε εμπιστεύονται και την οικογένειά σου εκεί είναι που λες "ως εδώ και μη παρέκει!".

Στον εν λόγω κύριο, Γεώργιο Καραμαλίκη (George Karamal), κάναμε εξώδικο να σταματήσει τη συκοφάντηση, τη δυσφήμιση και τις απειλές. Δεν το σεβάστηκε καθόλου και συνέχισε ακάθεκτος την ίδια πρακτική. Έτσι το Δεκέμβρη του 2016 κάναμε δίκη για ασφαλιστικά μέτρα, που σε πρώτη φάση πριν τα Χριστούγεννα πήρε αναβολή από μέρος του (πιθανόν λόγο φόβου ότι θα τα χάσει; εξώδικο τουλάχιστον είχε λάβει).Τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα δεν τα σεβάστηκε καθόλου επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία στην Ελληνική δικαστική αρχή, τους νόμους του κράτους μας, και τον Ιανουάριο του 2017 η δική ολοκληρώθηκε. 

Στη δίκη αυτή παρουσία ιδρυτικού μέλους της ομάδας μας και με ένορκες καταθέσεις αποδείξαμε όλα τα ανωτέρω και δώσαμε στη δικαστή πλήρη ανάλυση της κατάστασης για να μπει επιτέλους ένα τέλος και να πάμε παρακάτω. Απεναντίας από την άλλη πλευρα δεν παραδέχτηκαν την αλήθεια αλλά η Ελληνική Δικαιοσύνη μας δικαίωσε αν και επικαλέστηκαν πληθώρα ψευδών!

Η δικηγόρος μας μου είχε επιβεβαιώσει ότι ήταν απλά θέμα χρόνου να μπούνε σε πλήρη ισχύ τα ασφαλιστικά μέτρα και η σχετική αποζημίωση.

Έτσι λοιπόν ερχόμαστε στο σήμερα και σε συνέχεια όλων αυτών για το πρώην μέλος μας Γεώργιο Καραμαλίκη (George Karamal) ο οποίος:

1. φέρεται να έχει δημιουργήσει εργαλεία lister (black-lister, ebaydroplister) & e-commerce εκπαιδεύσεις (dropacademy) χρέωσης εκατοντάδων $,

2. φέρεται ως admin σε Facebook groups (DropShipping GR - Greek sellers..etc) που προσφέρουν “δωρεάν” υποστήριξη στο drop-shipping,

3. o oποίος αποδείξαμε ότι κινήθηκε ενάντια στην ομάδα μας, στα μέλη μας, στους εκπαιδευτές μας και σε εμένα προσωπικά όπως και της γυναίκας μου Κατερίνας, προδίδωντας την εμπιστοσύνη που του δείξαμε, την προβολή που του δώσαμε με σκοπό το οικονομικό όφελος μέσω της συκοφάντησης και δυσφήμισης,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι όπως ήταν αναμενόμενο δικαιωθήκαμε! 

Το δικαστήριο όχι μόνο επικύρωσε τα ασφαλιστικά μέτρα που ζητήσαμε αλλά τονκαταδίκασε σε χρόνο dt σε 4-ψήφια χρηματική αποζημίωση και κράτηση(φυλάκιση), όπως και για την όποια παρόμοια μελλοντική ενέργειά του (μπορεί να είναι τυφλή η δικαιοσύνη αλλά βλέπει στο “σκοτάδι”).

Επίσης ακόμη και σήμερα φέρεται να έχει εξαφανιστεί για να μην του επιδοθεί η καταδίκη, κάτι το οποίο δεν τιμά αυτούς που έχουν μεγαλώσει στον Πειραιά και δεν κρύβονται, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Αυτά λοιπόν για να ξέρετε με τί άνθρωπο είχαμε να κάνουμε, ίσως και εσείς. Κανείς τώρα δεν μπορεί να πει δεν ήξερα. Πάλι απολογούμαι σε όσους και όσες είχα φέρει σε επικοινωνία μαζί του και σας τον είχα συστήσει ως έμπειρο συνεργάτη μου. Ξέρουμε επίσης ότι πολλοί και πολλές στην ομάδα μας συντηρείτε σπίτια αποκλειστικά με τα seller accounts σας και το INFINii. Οπότε να είστε σίγουροι οι εκπαιδευτές μας, οι ηγέτες μας και όλα τα μέλη μας πως πάντα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να κρατήσουμε τις δουλειές σας ασφαλείς, μακριά από τέτοιους ανθρώπους και να είστε βέβαιοι και βέβαιες πως φυλάμε τα νώτα σας :)

Πλέον πολλούς από εδώ σας θεωρούμε φίλους, αδελφούς και οικογένειά μας κάτι που προσωπικά εκτιμώ και σας βεβαιώνω για άλλη μία φορά πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να προστατεύσω.

Εξάλλου όπως θα ξέρετε το INFINii είναι πολλά παραπάνω από ένα eBay training ή ένα εργαλείο. Εδώ και καιρό έχουμε πλήρη εκπαίδευση σε όλους τους τομείς του eCommerce από eBay, Amazon, Google, Shopify, Woo-commerce, FBA, Internet Marketing,SEO, Private Labeling, Personal Branding, κορυφαία listing & tracking tools, feedback manager, sales reports, έχουμε αποθήκες για τα μέλη μας σε USA & UK, Digital Courses, Binary Options & Forex Auto Trading Technology, κάνουμε Πανελλαδικά και Πανκυπριακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, υποστηρίζουμε καθημερινά δεκάδες χιλιάδες άτομα παγκόσμια και τόσα πολλά άλλα που πρώτοι τα κάνουμε πράξη. Και πάνω από όλα αυτά, είμαστε μία οικογένεια. Μία μικρή γεύση μπορεί κάποιος να πάρει εδώ:

>> www.drop-shipping.gr


Eδώ επίσης μπορείτε να δείτε για το Greek e-Commerce Summit, το Μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο που έχουμε κάνει ποτέ σε Πανευρωπαϊκά δεδομένα, και να κλείσετε τη θέση σας πριν εξαφανιστούν και οι τελευταίες θέσεις (VIP tickets sold out):

>> www.ecommerce-summit.gr


Την αγάπη μου και θα χαρώ να τα πούμε όλοι 1-2 Απριλίου στην Αθήνα! #eCommerceSummitAthens


Bill PapacharalampousINFINii Commerce LLC
Director of EU Product DevelopmentF: facebook.com/followbillseal
E: billp@infinii.com
.
.
.

3 σχόλια: